EU Open for Business Info Day - Romania
 
Despre eveniment

EU OPEN FOR BUSINESS INFO DAY

Despre: Acest eveniment are ca scop informarea publicului în legătură cu serviciile și programele Uniunii Europene disponibile în țara dumneavoastră și care sprijină IMM-urile să obțină acces la finanțare, să se dezvolte pe alte piețe sau să identifice noi parteneri de afaceri. Evenimentul include o serie de sesiuni interactive ce abordează subiecte importante precum drepturile IMM-urilor în cadrul Pieței Unice, instrumentele financiare ale UE și sfaturi cu privire la proprietatea intelectuală, și va prezenta câteva povești de succes.

Cine va fi prezent? Info Day este un eveniment exclusivist ce reunește reprezentanți ai Comisiei Europene și alți experți, cu scopul de a le împărtăși participanților informații despre serviciile disponibile la nivel local pentru IMM-urile care doresc să profite de oportunitățile oferite de Piața Unică a UE. De asemenea, veți avea și dumneavoastră ocazia de a vă împărtăși cunoștințele celorlalți participanți. Vă solicităm sprijinul pentru promovarea acestor servicii-suport ale UE în rândul reprezentanților mediului de afaceri cu care sunteți în contact.

De ce eu? Am considerat că acest eveniment ar fi de interes pentru dumneavoastră prin prisma implicării și interesului dumneavoastră față de serviciile de consiliere și sprijin pentru IMM-uri. În cadrul acestui eveniment exclusivist veți putea să adresați întrebări experților și veți avea acces la materiale informative privind serviciile furnizate de UE în beneficiul IMM-urilor. Veți avea ocazia de a lua în mod activ parte la dezbateri și de a vă alătura unor sesiuni de networking. 

Context: Acest eveniment este organizat în contextul campaniei EU Open for Business, care se desfășoară în prezent în Croația, Letonia, Finlanda, Suedia și România.