Rețelei de Dezvoltare Urbană
 
Detaliile evenimentului
Rețelei de Dezvoltare Urbană
21/05/2018
09:00 - 21:30
S.C. Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău
Calea Doctor Alexandru Șafran 145
Bacău, 600298
Romania
Despre eveniment

Suntem bucuroși să vă anunțăm că în data de 21 mai 2018 va avea loc la Bacău Conferința Rețelei de Dezvoltare Urbană.

Acesta este un eveniment la nivel înalt și va avea loc în prezența comisarului european pentru politică regională, doamna Corina Crețu. Acest eveniment va reuni primari din orașe europene și românești, reprezentanți ai Comisiei Europene, ai Autorității de Management pentru Programul Operațional Regional, ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și ai Ministerului Fondurilor UE, precum și alte părți interesate.

Conferința se va concentra pe implementarea sprijinului acordat de UE pentru dezvoltarea urbană durabilă integrată în perioada 2014-2020 și post 2020, precum și pe modalitatea în care fondurile UE modelează peisajul urban în prezent și în viitor.

Misiunea Rețelei de dezvoltare urbană - creată și gestionată de Comisia Europeană - este de a revizui implementarea fondurilor europene în orașele Europei, de a sprijini schimbul de informații între orașe privind dezvoltarea urbană durabilă integrată și acțiunile inovatoare urbane dar și de a promova dialog direct între Comisia Europeană și orașe.