6th T-Scan User Meeting and Masterclasses
 

Nieuwsbrief april 2019


Mis dit niet:

Dr. Nick Yiannios en dr. Mike Smith geven lezingen en workshops tijdens T-Scan User Meeting & Masterclass

Dr. Nick Yiannios

Mis deze unieke kans niet om Dr. Nick Yiannios voor het eerst in Nederland te horen spreken.

Dr. Nick Yiannios, oprichter van het Center for Neural Occlusion (C.N.O), leidt tandartsen op om door middel van uitgebreide diagnostiek patiënten te behandelen.

Meten is Weten!

Tijdens het congres geeft hij meer inzicht in hoe hij de T-Scan toepast in zijn behandelingen en welke therapie resultaten hij hiermee behaalt.

Alles in het menselijk lichaam is neurologisch verbonden en zo ook onze tanden. Middels voorbeelden van slechte occlusie en articulatie laat hij de impact zien van hoe patiënten hierdoor beïnvloed kunnen raken. Mensen van over de hele wereld reizen af naar zijn kliniek om geholpen te worden.

Op 4 & 5 oktober zal hij ons meer inzicht geven in hoe hij zijn behandelingen uitvoert en uiteindelijk de patiënt beter maakt!

Dr Mike Smith

Dr. Mike Smith is een T-Scan gebruiker van het eerste uur.

Deze kennis past hij niet alleen toe in zijn eigen praktijk maar draagt hij ook over in zijn cursussen vanuit de organisatie Clinical Mastery.

Tijdens het congres zoomt Mike Smith in op hoe je snel en eenvoudig de data van de T-Scan kunt analyseren en welke behandelingen hieruit voort vloeien.

Wanneer je een goede occlusie hebt maar ook wanneer het niet verstandig is om een behandeling te starten maar eerst voor een stabiele beet te zorgen.

Zijn handelswijze is zeer praktijkgericht en daardoor goed toepasbaar voor een ieder die meer wil weten over occlusie en articulatie en hoe dit te behandelen.

Laat u dus informeren op 4 & 5 oktober hoe u nog beter uw diagnostiek kan doen in de praktijk en hoe u nog meer plezier uit u werk kan halen door middel van het gebruik van de T-Scan.

Krijg meer inzicht en tips & tricks in het gebruik van de T-Scan

Volgens Arjan Starrenburg, CEO Easier Dental Care, kunnen deelnemers het volgende verwachten als ze op 4 en 5 oktober deelnemen:


Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de volgende link.

Tot 30 juni 2019 gelden de volgende Ealry Bird Fees:

€ 495,- incl. btw - T-Scan User Meeting Benelux - 4 oktober 2019
€ 495,- incl. btw - T-Scan Masterclass - 5 oktober 2019
€ 795,- incl. btw - T-Scan User Meeting Benelux & T-Scan Masterclass - 4 & 5 oktober 2019

Kwaliteitsregister tandartsen (KRT) kent 13 accreditatiepunten toe voor tandartsen.

Het is mogelijk om samen met een collega aan te melden. Wanneer u zich samen tegelijkertijd aanmeldt, krijgen u en uw collega 10% korting.

De deelnemersfee kan worden betaald met of iDEAL of met credit card. De geaccepteerde credit cards zijn: American Express, Master Card en Visa.