6th T-Scan User Meeting and Masterclasses
 

Nieuwsbrief juni 2019

Maak het onzichtbare zichtbaar!

Anno 2019 kunnen we in de tandartspraktijk steeds meer zaken digitaal uitwerken en plannen. Met de intra-orale scanner zijn we in staat om digitale afdrukken te maken. En in samenwerking met een CBCT kunt u een complete planning maken waar implantaten geplaatst moeten worden. Kortom, alles gaat digitaal! Echter, op het moment van af behandelen en plaatsen, vertrouwen wij nog op een analoge manier van beoordelen, namelijk occlusie papier.

Kan dit anders? Jazeker, met de T-Scan bent u in staat om occlusie en articulatie dynamisch vast te leggen. U krijgt inzicht in tijd, locatie en timing en dit allemaal in 2D en 3D weergegeven. Vertrouw dus niet langer op de analoge manier met occlusie papier maar neem controle over de occlusie en articulatie met de T-Scan!

Meld u daarom aan voor de T-Scan gebruikersdagen om te ervaren hoe u via deze digitale manier in staat bent om betere tandheelkunde uit te voeren.

Erik-Jan Muts geeft hier op de vrijdag 4 oktober en zaterdag 5 oktober verder toelichting op, ook met de mogelijkheid tot integratie van STL files vanuit uw intra-orale scanner.

Benieuwd wat huidige gebruikers van de T-Scan vinden?Tandarts Maurits Mayer (tandartspraktijk TandZuiver - Heemstede) is een enthousiast gebruiker van de T-Scan. In bovenstaande interview vertelt hij hoe hij overtuigd raakte van de T-Scan.

Aanmelden

Ook geïnteresseerd? U kunt zich aanmelden via de volgende link.

Nog tot 30 juni 2019 gelden de volgende aantrekkelijke Early Bird Fees dus schrijf u snel in:
(Tot 30 juni bespaart u € 50,- voor 1 dag en € 100,- voor 2 dagen)


€ 495,- incl. btw - T-Scan User Meeting Benelux - 4 oktober 2019
€ 495,- incl. btw - T-Scan Masterclass - 5 oktober 2019
€ 795,- incl. btw - T-Scan User Meeting Benelux & T-Scan Masterclass - 4 & 5 oktober 2019

Kwaliteitsregister tandartsen (KRT) kent 13 accreditatiepunten toe voor tandartsen evenals het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM) 13 punten.

Het is mogelijk om samen met een collega aan te melden. Wanneer u zich samen tegelijkertijd aanmeldt, krijgen u en uw collega 10% korting.

De deelnemersfee kan worden betaald met of iDEAL of met credit card. De geaccepteerde credit cards zijn: American Express, Master Card en Visa.